Je bekijkt nu Verdeler van Niveko Custom Built monopools

Verdeler van Niveko Custom Built monopools

Zoektocht naar ‘net dat ietsje meer’

Naast het bouwen van bouwkundige zwembaden, zijn we reeds van in het begin actief in het bouwen van PPC monoblock zwembaden. Echter kon ik ‘mijn ei’ niet echt kwijt in de in mijn ogen te beperkte mogelijkheden van de PPC zwembaden.

Daarom ging ik op zoek naar een fabrikant die zowel skimmer- als overloopzwembaden produceert, en die natuurlijk qua prijs/kwaliteit correct zit.

Na een zoektocht kwam ik in contact met NIVEKO Custom Built Monopools.

Na ons eerste contact maakten we een afspraak in ons magazijn om zo elkaar beter te leren kennen. Al snel werd duidelijk dat Niveko voor mij de partij was om een partnership aan te gaan.

Fabrieksbezoek NIVEKO

In november 2022 werd een fabrieksbezoek ingepland bij NIVEKO. Daar werd ik ondergedompeld in de commerciële en technische aspecten van het productgamma. Vervolgens kon ik de backoffice leren kennen, de productie bekijken en kennis maken met de monteurs. 

Ook bezochten we de demobaden, zowel in- als outdoor, de mogelijkheden om de technieken in een bijhorende ruimte weg te werken, types rolluiken,…

Na de opleidingsdag werd het officieel. Vanaf nu is mpools.be verdeler van Niveko binnen zijn regio.

Unieke zwembaden met innovatieve toets

NIVEKO, producent van  monopools creëert unieke hightech polymeer zwembaden op maat. Het bedrijf is een van de vertrouwde fabrikanten in de Pollet Pool Group uit Waregem

NIVEKO definieert de Europese standaard op het gebied van zwembaden uit één stuk. In zijn 30-jarige geschiedenis heeft het bedrijf zich opgewerkt tot een leider in de zwembadindustrie. Het legt grote nadruk op de kwaliteit van zijn materialen en vakmanschap, efficiëntie, nauwkeurig handwerk, en het sociale en milieuaspect van zijn bedrijf. Allemaal volgens de huidige Europese normen.

Zijn op maat gemaakte zwembaden, vervaardigd met High-Tech polymeer, zijn erg populair bij mensen die kwaliteit kunnen waarderen, die precies het zwembad willen dat ze in gedachten hebben, en die bij NIVEKO een breed scala aan zwembadconfiguraties kunnen vinden, tot in het kleinste detail.

NIVEKO is gevestigd in Tsjechië, waar het inmiddels meer dan 130 vakmensen in dienst heeft. De productie- en andere faciliteiten van het bedrijf beslaan een totale oppervlakte van 20.000 m² en bieden voldoende capaciteit voor de productie van meer dan 800 zwembaden per jaar.

Kort samengevat:

  • Een zeer hoge afwerkingskwaliteit,
  • de know-how,
  • de uitgebreide en oerdegelijke garantie die zij bieden tvv de eindklant,
  • onderdeel van de Pollet Pool Group
  • reeds 30 jaar actief in het bouwen van kunststof zwembaden
  • meer dan 800 baden per jaar worden gefabriceerd
  • meer dan 130 medewerkers, waaronder een zeer efficiënte backoffice,
  • een ingebouwd Aquadeck BV rolluik
  • Verschillende skimmer en overloopversies
  • ……

We laten u ook graag even kennis maken met het bedrijf, want uiteindelijk is dat een grote graadmeter. Een bedrijf weerspiegelt altijd zijn kwaliteit en visie… oordeel gerust zelf! 

Meer info over de NIVEKO kunststof zwembaden?

Neem contact op Kurt van mpools.be via 0476 694 674 of contact@mpools.be

Op www.mpools.be vind je alle informatie over onze mogelijkheden.