Uiterlijk van een traditioneel zwembad met de filtertechniek van een vijver

'Biopool of Hybride zwembad'

Je wil graag een zwembad, maar houdt niet van chloor? Waarschijnlijk denk je dan aan een zwemvijver, maar wil niet tussen de planten en vissen zwemmen? En wat met de algen die zorgen voor glibberigheid? Gelukkig zijn er onze biopools!

Een biopool of ook wel ‘hybride zwembad’ genoemd, heeft de uitstraling van een traditioneel zwembad, alleen bij de waterzuivering komen geen chemicaliën aan te pas. Er wordt namelijk gebruikt gemaakt van de filtertechniek die voor kraakhelder maar natuurlijk zwemwater zorgt. 

Biopools

De technische installatie

De technische installatie wordt hoofdzakelijk geplaatst in een filterput of technische ruimte waardoor deze niet zichtbaar is, maar je er wel gemakkelijk bij kunt voor onderhoud. Een biopool heeft een strak uiterlijk, er zwemmen geen vissen in en er wordt geen gebruik gemaakt van plantenzones. Doordat een robot de wanden en bodem schoon kunnen houden, ziet u optisch geen verschil met een traditioneel zwembad. Alleen vindt de waterzuivering op een natuurlijke wijze plaats!

Daarnaast kunt u het zwemseizoen gemakkelijk verlengen door gebruik te maken van een warmtepomp en een automatische afdekking.

De troeven van onze biopools

  💦 Kristalhelder water dankzij premium filtering
  💦 Hoge watertemperaturen mogelijk
  💦 Onbeperkte mogelijkheden in afwerkingsmateriaal
  💦 Een extra lang zwemseizoen
  💦 In de zomer het uitzicht van een traditioneel zwembad
  💦 In de winter het uitzicht van een mooie vijver in de tuin
  💦 Zacht voor je huid en ogen (anti-allergeen)
  💦 Ecologisch, duurzaam én natuurlijk
  💦 Geen gebruik van chloor of andere chemicaliën

Advies over onze biopools?

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Kurt van mpools.be vertelt het je graag.
Neem snel contact op, we willen graag weten wat jouw wensen zijn!

Inspiratie nodig voor jouw biopool?

Onze leverancier heeft het volgende filmpje gemaakt om jouw de sfeer te laten proeven van een biopool of zwemvijver in uw tuin.