Annuleren en retourneren

Een bestelling is pas compleet als deze helemaal naar wens is. Wij hebben er alles aan gedaan om alle producten goed en degelijk te verpakken, maar het kan zijn dat niet alles naar je zin is. Daarom bieden we u de mogelijkheid om artikelen binnen de 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Afgeprijsde artikelen kunnen binnen de 7 dagen geruild of geretourneerd worden.

Stuur een email naar contact@mpools.be met vermelding van uw ordernummer en de artikelen die u wenst te retourneren. U ontvangt van ons een retourformulier. Stuur de artikelen onbeschadigd en voorzien van alle labels, etiketten en nog in de originele verpakking terug naar mpools.be, Kapittelstraat 7, 8520 Kuurne, samen met het ingevulde retourformulier.

Goederen die specifiek voor de koper ontworpen of besteld zijn, worden niet teruggenomen. De kosten en het verzendrisico van het terugsturen, zijn voor rekening van de koper. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, ruilen wij het artikel/de artikelen om (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag binnen de 14 dagen terug op uw rekening.

Wij behouden het recht retourzendingen te weigeren indien deze niet aan de voorwaarden voldoen.