Een klant getuigt

"Kurt bezorgde ons een perfect zwembad
in 8 (acht!) werkdagen tijd."

Kurt Vanbecelaere van mpools.be realiseerde voor ons in onze stadstuin een PPC zwembad van 9 meter op 3 meter (1m40 diep), met trap, een “plage”, een automatisch rolluik, met warmtepomp én verlichting. En dit alles netjes afgewerkt in ACHT dagen tijd.

We beslisten begin januari dat we een zwembad wilden in de tuin. We hadden wat budget bijeen gespaard en wilden daarmee het vakantie- / wellness-gevoel bij ons thuis verhogen. Dit idee hadden we al een tijd, maar wat ons tegenhield, was de gedachte aan het slameur dat het bouwen van een zwembad met zich zou meebrengen: wellicht meerdere maanden een ontoegankelijke tuin, bevolkt met meerdere werkmannen, met een steeds verder groeiend budget…

Tot we toevallig Kurt ontmoetten, die de tijd nam om ons helder uit te leggen wat zo’n project bij hem betekende.
We hebben toen (dus begin januari 2021) de sprong gewaagd — met (moeten we toegeven) TOCH WEL in ons achterhoofd:”we zullen waarschijnlijk wel vertrokken zijn voor heel wat weken, niettegenstaande wat Kurt beweert.

Welnu, we waren FOUT.
Genoeg verteld: laten we gewoon de feiten opsommen, met beeld en datum erbij. Die zeggen voldoende.
En opgelet: De volgende activiteiten zitten niét in die 8 dagen – die hadden plaats 5 tot 1 weken vòòr het begin van de werken, maar werden door Kurt uitgevoerd achter de schermen (er moet immers gepland worden):

  • Bespreking met Kurt over de beslissing om een zwembad te plaatsen;
  • Bestellen van de zwembad kuip;
  • Afspreken met de uitvoerder van graafwerken, elektricien, stabilisé-leverancier, opvullers van de randen, leverancier van het rolluik…

De week voorafgaand

Dag 1 - woensdag 17/02

Dag 2 - donderdag 18/02

Dag 3 - vrijdag 19/02

Dag 4 - maandag 22/02

Dag 5 - dinsdag 23/02

Dag 6 - woensdag 24/02

Dag 7 - donderdag 25/02

Dag 8 - vrijdag 26/02

Besluit

mpools.be is een toppartij die alles aan de dag legt om je bij te staan bij het bouwen van een kwalitatief hoogstaand zwembad, met alles erop en eraan, en dit in een bijzonder kort tijdsbestek! Onze gegevens zijn bekend bij Kurt Vanbecelaere – wij zijn steeds bereid om je nog meer te vertellen over de samenwerking.

Twijfel niet: contacteer nu nog mpools.be, en je kan deze zomer nog heerlijk genieten van je eigen zwembad!

Tijd voor een (bijzonder frisse) zwembad-doop, nog geen 2 weken na de plaatsing.