Ideaal voor Belgische en Nederlandse eigenaren

Perfect afgewerkte zwembaden rond de Mont Ventoux.

Je gaat een zwembad bouwen of renoveren in Zuid Frankrijk? Gefeliciteerd! Dit is een mooie stap en waarschijnlijk kan je niet wachten om er binnen een zo kort mogelijk tijd in te plonzen.

Het is daarom verstandig om je goed te laten begeleiden door een professionele partner over welk type zwembad er best voor je wordt gebouwd. 

Le Piscinier du Ventoux is onderdeel van het Belgische bedrijf mpools.be en als zwembadbouwer ‘pur-sang’ jouw ideale partner voor jouw zwembadproject. Perfect afgewerkte zwembaden met kristalhelder én gezond water! En we kennen de streek rond de Mont Ventoux door en door waardoor we de mogelijkheden en valkuilen maar al te goed kennen.

Een robuust betonbad of kuntstofbad uit hoogwaardig polymeer? Bij Le Piscinier du Ventoux heeft u de keuze tussen het beste van beide werelden. Bovendien kunt u ook kiezen uit maar liefst zeven afwerkingsniveaus. Van klassiek skimmer zwembad, tot overloopzwembad. 

Extra troef is onze totaalaanpak: van graafwerken over de plaatsing van het zwembad, filterinstallatie tot de afwerking met mozaïek, boordstenen en zelfs het terras. Bovendien werken we elk project in eigen beheer af, wat zorgt voor een vlotte flow qua communicatie, planning, snelheid en service.

piscinier

Meer informatie over uw zwembadproject in de Provence?

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Kurt van Le Piscinier du Ventoux vertelt het je graag.
Neem snel contact op, we willen graag weten wat jouw wensen zijn!

Verblijven bij onze klanten rond de Mont Ventoux?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Deze Belgische eigenaren verhuren graag hun woning aan je.
Neem snel contact met hen op! 

La Perle du Ventoux in Blauvac
La Sympa du Ventoux in Blauvac
L'Etappe du Ventoux in Villes-sur-Auzon