Niveko custom built monopools

Puur maatwerk

De Niveko monopools zijn gemaakt uit High Tech polymeer materiaal. Dit is een veelzijdige, ijzersterke en vooral veilige kunstof. Onze zwembaden zijn heel resistent tegen bacteriën. Het polymeer zorgt er dan voor dat je zwembad kleurvast en krasvrij blijft. Het biedt bovendien een zeer goede bescherming tegen de inwerking van chloorwater. De kleur wordt in de massa mee verwerkt waardoor verkleuring haast onbestaande is.

Jouw monopool wordt geproduceerd tussen de eerste meting en de start van de plaatsing. Zo leveren we millimeterprecies zwembadplezier af binnen 1 week in je tuin.

Enkele voordelen

Met een Niveko monopool geniet je steeds van een mooi en strak uitzicht. Het bedrijf bestaat reeds 30 jaar en is een onderdeel van de Pollet Pool Group. De grootste zwembadgroothandel binnen Europa!

Daarbovenop geniet je ook van deze voordelen:

💦 Hoogwaardige HD-PPC structuur
💦 Vol in massa gekleurd en UV stabiel
💦 100% osmosevrij en chemisch resistent
💦 Isolatie van wanden en bodem
💦 Gladde wanden zonder afzettingen
💦 Loodrechte muren en hoeken
💦 100% maatwerk
💦 Meer dan 800 baden per jaar
💦 Transparante afspraken en correcte service
💦 Ingebouwd Aquadeck BV rolluik
💦 Verschillende skimmer en overloopversies

Het plaatsen van een Niveko monopool vraagt uiteraard precisie en vakkennis. Daarom laat je beter jouw zwembad aanleggen en afwerken door mpools.be.
 
Wil je meer info over de werking en de prijs van een exclusieve monopool? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontdek onze verschillende Niveko zwembaden

Underflow

Het water verdwijnt op ingenieuze wijze onder het terras en dankzij het water dat u bespaart, is het ook ideaal voor kinderplezier en spelletjes. Dit wordt geboden door ons overloop/onderloopzwembad ‘Underflow’.

Evolution

Het overloopzwembad ‘Evolution’ ziet er geweldig uit met zijn minimalistische lijnen. Het combineert eenvoud en comfort en is een uitdrukking van smaak en individualiteit.

Advance

De granieten stenen onder het waterniveau accentueren de geometrische lijnen van het overloopzwembad ‘Advance’.

Infinity

Kies voor een ‘Infinity’ overloopzwembad waar er landschappen zijn met variabele hoogtes. Het water stroomt over de rand van het zwembad en creëert zo een oneindig uitzicht op het omringende landschap.

Invisible

Haal de maximaal mogelijke werkhoogte en archiveer een bijna onzichtbare overgang tussen de wand van het zwembad en de skimmer. Alleen door Niveko ontwikkeld.

Niveko Plus, een unieke optelsom van unieke onderdelen

Onze ‘Niveko Plus’ reeks heeft een uniek design. Al deze zwembaden zijn voorzien van RVS inbouwdelen en verzonken ingebouwd in de wanden voor een extra luxueze uitstraling.

Advies over onze Niveko zwembaden?

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Felix van mpools.be vertelt het je graag.
Neem snel contact op, we willen graag weten wat jouw wensen zijn!