Je bekijkt nu Samenwerking met de tuinarchitect / architect

Samenwerking met de tuinarchitect / architect

Vertrouwen in de architect en tuinarchitect

Uiteraard stelt jouw klant al zijn/haar vertrouwen in de architect en/of de tuinarchitect. Niet enkel voor het ontwerp, maar ook voor een volledige technische, juridische en financiële begeleiding. Maar uiteraard kan je niet alles. En ben je niet van alles perfect op de hoogte. Daarnaast wil je je focussen op je corebusiness: het ontwerp/design van het gehele project.

Laat je dan ook omringen door een betrouwbare zwembadbouwer die klaarstaat met alle technische en financiële info voor je klant. Zo integreer je zijn kennis en ervaring in jouw klantaanbod. Je keuze voor een goede zwembadbouwer komt dan ook jouw reputatie als betrouwbare en correcte partner ten goede.

Op zoek naar een kwalitatieve zwembadbouwer in je netwerk?

mpools.be als duurzame partner

In de hectische wereld van vandaag is het makkelijk te vergeten om af en toe een moment voor onszelf te nemen. Bij mpools.be geloven we erin dat we een moment van ontspanning kunnen integreren in ons dagelijkse leven. Dat we van thuisblijven een vakantie kunnen maken. Dat we meewerken aan de nodige ontspanning in het dagelijkse leven van onze klanten, dit gecombineerd met een ultiem comfort, een tijdloze uitstraling en een makkelijk onderhoud van het mpools.be zwembad. 

Onze zwembaden worden steeds gebouwd met deze gedachte in het achterhoofd. Een bouwtraject zonder zorgen voor onze klant. Met een streven naar de perfecte afwerking. In harmonie met de woning en tuin. En telkens voorzien van duurzame- en energiezuinige filterinstallaties voor kristalhelder- én gezond zwembadwater.

mpools.be staat als zwembadbouwer ‘pur-sang’ garant voor het bouwen van private binnen- en buitenzwembaden. Naast de klassieke waterbehandelingen met chloor/ph dosering, zoutelectrolyse,… hebben wij de nodige kennis van hybridesystemen en biopools. 

Onze projecten situeren zich in de ruime regio’s van Waregem, Kortrijk, Roeselare, Deinze en de Vlaamse Ardennen. Maar we gaan ook ver daarbuiten! 

Zo zijn we vaker en vaker actief in de Vlaucluse (streek rond de Mont Ventoux) in Zuid Frankrijk. Daar zijn we gekend onder ons merk ‘Le Piscinier du Ventoux’. (www.lepiscinier.com)

Polypropyleen monoblock zwembaden 

We zijn verdeler van NIVEKO monopools binnen onze regio. Op maat gemaakte zwembaden, vervaardigd met High-Tech polymeer en erg populair bij mensen die kwaliteit kunnen waarderen. NIVEKO heeft een breed scala aan zwembadconfiguraties. Skimmer zwembaden, overloop, onderloop, infinity,… Een afwerking tot in de details, 30 jaar kennis, een oerdegelijke garantie, 130 medewerkers, meer dan 800 zwembaden per jaar, onderdeel voor de Pollet Pool Group zijn maar enkele troeven. En alles zwemklaar binnen de week!

Betonnen zwembaden

Bovendien kan je bij ons kiezen voor een robuust waterdicht betonnen zwembad afgewerkt met gewapende folie of betegeling. Onze troef is dat we een waterdicht betonnen zwembad binnen de 2 weken zwemklaar kunnen bouwen. Hoe we dat doen, leg ik je graag even persoonlijk uit.

Je wordt ontlast door onze totaalaanpak

Extra troef is onze totaalaanpak: van opmaak van de technische plannen over de graafwerken tot plaatsing van het zwembad, filterinstallatie, de afwerking met mozaïek, boordstenen en zelfs het terras. Bovendien werken we elk project in eigen beheer af, wat zorgt voor een vlotte flow qua communicatie, planning, snelheid en service. Onze klant kan na oplevering steeds op ons beroep blijven doen voor winterafsluit of zomeropstart, periodiek onderhoud en technische tussenkomsten.

Jouw keuze zorgt ervoor dat je klant zorgeloos zijn/haar zwembaddroom kan realiseren.

Ben jij architect, tuinarchitect of tuinaannemer en wil je een samenwerking bespreken? Of heb je een concreet project? Neem contact op Kurt van mpools.be via 0476 694 674 of contact@mpools.be

Op www.mpools.be vind je alle informatie over onze mogelijkheden.