Zwembad renovatie

Nieuwe, frisse look?

Is het zwembad in jouw tuin of huis toe aan een opknapbeurt, de techniek gedateerd of moet de bekleding vervangen worden? mpools.be heeft een ruime expertise opgebouwd voor de renovatie van je bestaand zwembad.

Een nieuwe frisse en moderne look kan al met het plaatsen van een nieuwe zwembadfolie, mozaïek of betegeling.

Bij elke renovatie controleren we ook steeds de volledige kuip en de technische installatie, en passen we inbouwdelen aan waar nodig om de hydrauliek van het zwembad te optimaliseren.

mpools.be: zwembadrenovatie
mpools.be: zwembadrenovatie

Een tweede leven voor je zwembad

Een zwembad verliest na verloop van tijd zijn prachtige uitzicht en uitstraling. Dankzij een grondige zwembadrenovatie geef je jouw zwembad een frisse look. mpools.be is niet enkel een krak in zwembaden aanleggen en zwembaden bouwen, wij zijn echte zwembadrenovateurs. Ons team van gedreven professionals tovert jouw zwembad in een handomdraai om tot een sprankelend nieuw zwembad.

Zowel voor het vervangen van de zwembadbetegeling als het installeren van een nieuwe zwembadfolie, bij mpools.be geven we je zwembad een moderne en frisse look. Ook voor totaalrenovaties van je wellness, zwembad en terras zijn we de specialist waarnaar je op zoek bent.

Meer informatie over renovatie van een zwembad?

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Kurt van mpools.be vertelt het je graag.
Neem snel contact op, we willen graag weten wat jouw wensen zijn!

Een totaal gerenoveerd zwembad

Nood aan een complete make-over? We passen de nieuwste bouwkundige technieken toe en installeren de recentste en duurzaamste zwembadtechnieken.

Moderne zwembadtechnieken verbeteren uw comfort. Onze collega’s zorgen voor een optimale waterbehandeling, vervanging van de bestaande zwembadpomp naar frequentiegestuurde zwembadpomp, en nog veel meer.

We kunnen de structuur van het zwembad veranderen, een inlooptrap plaatsen en/of de binnenkleding vernieuwen, een plage boven het inbouwrolluik voorzien, ….

Bijna alles is mogelijk!

Ontdek onze andere diensten

Niveko zwembaden

Strak, snel en op maat zijn enkele voordelen van Niveko zwembaden. Meer weten? Klik dan verder.

Bouwkundige zwembaden

De keuze voor een bouwkundig zwembad biedt de meeste voordelen. Wil je weten waarom? Klik dan verder. 

Le Piscinier du Ventoux

Op zoek naar een partner voor jouw tweede verblijf in Zuid Frankrijk? Klik verder en ontdek wat we kunnen doen.