Whirlpools van de toonaangevende fabrikant

Ontspannen na een zware dag?

Warm water van lichaamstemperatuur, in wervelende beweging gebracht door vele massagestralen, massages en strelingen, ontspant je zenuwen, activeert je spieren, stimuleert uw bloedsomloop. 

De nieuwe RivieraSpas – zo zelfbewust met een heldere, rechtlijnige vormgeving, zodat ze goed in de nieuwe architectuur passen en niet opvallen, maar het design middelpunt van de wellnessruimte worden.

Na stress en overbelasting baden in de RivieraPool whirlpool zorgt voor fitness en een goed humeur. RivieraPool whirlpools voldoen optimaal aan de technische vereisten hiervoor. Veel water en bewegingsvrijheid, zelfs volledige lichaamsmassage met een volledig geïntegreerde beluchtingssysteem. Krachtige lucht-water massage waar je het nodig hebt. 

De nieuwe generatie opbouwspa's

De Strato 2.1 en de nieuwe, grotere vijfzitter Strato 2.4 – Portable Spas die niet moderner en chiquer kunnen zijn.

Het elegante, moderne en rechtlijnige de- sign maakt van deze Pool-serie het hoogte- punt van uw ‘natte ruimte’. De comfortabele centrale instap, de doordachte jetuitrusting en de uitgekiende massageplaatsen zorgen voor puur welzijn.

Dankzij de hoogwaardige aluminium panelen en de gepatenteerde hardtop afdekking zijn deze Pools de nieuwe sensatie waar u ze ook neerzet – of het nu binnen is of in de tuin. Wij gebruiken een zeer hoogwaardig wit sanitairacrylaat, dat dankzij zijn schitterende glans het badwater fris en blauw laat glanzen. De zwembadbekleding is verkrijgbaar in drie kleuren en twee varianten: van zeer elegant mat wit over antraciet tot warm beige. U kiest tussen de sportieve „Lite-versie“ met witte hoekelementen of u kunt kiezen voor de „Elegance-versie“ – de naam zegt het al …

Onze inbouwspa's, Wellness in het kwadraat

De Strato 2.0 en de grotere Strato 2.3 – ook deze twee inbouwmodellen van RivieraPool staan voor modern, rechtlijnig design.

Massageplaatsen met verschillende uitrustingen en een massage liggedeelte voor een ontspannende luchtbruismassage brengen zuurstof in het bloed. Krachtig roterende rugjets brengen de bloedsomloop op gang en verstevigen de spieren. Zachte,  royale nekkussens laten u stress vergeten en ondersteunen uw zwevende lichaam. Pure wellness… In topvorm, binnen of buiten, in de zomer of de winter.

Advies over onze RivieraSpas?

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Kurt van mpools.be vertelt het je graag.
Neem snel contact op, we willen graag weten wat jouw wensen zijn!