De monoblok zwembaden van RivieraPool

Waarom kiezen voor RivieraPool?

RivieraPool is een toonaangevende Duitse fabrikant van prefab zwembaden en whirlpools, die zich in heel Europa op de kaart heeft gezet. Hun enthousiasme voor monoblok zwembaden is al meer dan 50 jaar de drijvende kracht achter het bedrijf. Door hun ervaring en innoverende mindset produceert RivieraPool zwembaden in Europa met de nadruk op comfort, stijlvol design, geavanceerde technologie en esthetiek. Bovendien zijn de monoblok zwembaden van RivieraPool gemaakt uit epoxy-acrylaat, wat duurzaamheid garandeert. 

Design

Alle producten van RivieraPool kenmerken zich door heldere lijnen, heldere structuren en veel designdetails. Zonder storende technische elementen staan onze producten altijd centraal en bieden ze tegelijkertijd veel vrijheid voor individuele integratie in uw planning, of het nu gaat om de bouw van onroerend goed of voor uw privé-wellnessoase.

Diverse uitbreidingen maken uw zwembad meer dan een zwembad vol water: een Infinity-overloop dat een weids panoramisch zicht biedt, een WetLounge die een zit- en loungeruimte creëert voor uw tuinmeubilair, unieke licht- en kleurreflecties door het gebruik van glasmozaïek, wat allemaal uw zwembad het hoogtepunt van de tuin maakt …

Enkele troeven van onze RivieraPools

  💦 Duurzame, kwalitatieve modellen van Duitse makelij
  💦 Innovatief & naadloos design
  💦 Vervaardigd uit epoxy-acrylaat; totaal niet te vergelijken met vinylester, polyester of met keramische baden
  💦 Meer dan 50 jaar ervaring
  💦 Geïsoleerde zwembaden, energiebesparend
  💦 Snelle installatie
  💦 Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  💦 Ruim assortiment

Advies over onze rivierapools?

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Kurt van mpools.be vertelt het je graag.
Neem snel contact op, we willen graag weten wat jouw wensen zijn!